Waffle etkinliği organizasyonu nedir? Nasıl yapılır?

Business Fun Days ekibi ile kaliteden ödün vermeden profesyonel bir hizmet anlayışı ile şirket, ofis veya fabrikanızda waffle partisine ne dersiniz?Happy hour etkinliklerinin favorisi waffle etkinliği ile sizlere ve ekibinize en kaliteli malzemeleri kullanarak harika ve lezzetli bir gün yaşatıyoruz. 

Not: Waffle etkinlik organizasyonu ile şirketinizdeki tüm çalışanları uygun bir bütçe ile mutlu edebilir ve motivasyonunu artırabilirsiniz.

Waffle Organizasyonunu Nasıl Yapıyoruz ?

Tüm kurulumları profesyonel ekibimiz tarafından yapılan özel masa standlarımız ile sizlerin bizlere ayıracağı alana geliyoruz, ekibimiz stand kurulumunu yaptıktan sonra servis ve pişirmede kullanılacak olan malzemeler masa standlar üzerinde yerini almaktadır. Tüm malzemeler sizlere gelmeden önce hijyen standartlarına uygun olarak temizlenmekte ve taşıyıcı kutulara koyulmaktadır. Ekibimiz gerekli hazırlıklarını yaptıktan sonra, servis esnasında sizlere daha iyi ve daha hijyenik bir servis yapabilmek için, maske, kolluk, eldiven ve önlük kıyafetlerini giymektedirler.

Etkinliğin başlaması ile birlikte waffle hamuru etkinlik alanında pişirilmekte enfes kokusu tüm ekibimizi heyecanlandırmaktadır, sonrası mı? Kaliteli çikolataların yer aldığı kuyrukta devam etmektedir, çalışanlarınızın tercihine göre waffle hamuruna çikolata sürümü yapılmaktadır.  (Etkinlikte kullanılan çikolata çeşitleri güvenilir markalara aittir, bu yüzden oldukça lezzetlidir.)

Çikolata sürümü sonrasında ki lezzet durağımız meyveler standı, çalışanlarınızın tercihi yine en ön sırada, istenilen meyvelerin waffle üzerine koyulması ile sırada ki durağımız süslemeler köşesi, ister az ister çok, tamamen tercihe göre ve kendileri tarafından yapılacak olan bir waffle süsleme ve şekerleme standımız var. 

Waffle süslemelerini çalışanlarınız yapıyor ve onlarıda etkinliğe dahil edip onlar için farklı bir deneyim yaşatyoruz :)

Waffle partimizin sondan bir önce ki durağı ise, soslar durağı, Çikolata sos, Frambuaz sos, Karamel sos yine tercihe göre waffle üzerinde yerini almaktadır.

Bundan sonra ki sıra ise damaklar da :)

Çıtır Çıtır, soğuduğunda dahi asla lastik gibi olmayan wafflelarımızı tatma zamanı :)

Waffle serüvenimiz de kullandığımız tüm ürünler 1. sınıf malzemelerden yapılmaktadır. bir çoğu  %100 çevre dostu ürünlerdir ve %100 doğa’da geri dönüşür.

Çalışanlarımız etkinliğin en başından en sonuna kadar tüm hijyen standartlarına uymaktadır, sizlerin istek ve talepleri için profesyonel olarak hizmet vermektedirler. tüm çalışanlarımızın gıda hijyen belgesi bulunmaktadır ve gerekli eğitimler belirli dönemlerde tekrarlanmaktadır.

Siz ofisinizde, fabrikanızda veya dilediğiniz yerde waffle organizasyonu yapmak isterseniz buradan bize ulaşabilirsiniz :)

Blog