Çalışanlar İçin Happy Hour Etkinlik Fikirleri

Bu yenilikçi kurumsal happy hour etkinlik fikirleriyle çalışanların motivasyonunu artırabilirsiniz.

Çoğu işveren, insan kaynakları departmanı ve yöneticilerin zorlandıları şeylerden biri gerçenten çalışanların motivasyonlarının yüksek olduğundan emin olmaktır.

Şirketler için happy hour etkinlikleri, insan kaynakları departmanının ve yöneticilerin çalışanlarla etkileşim kurması için mükemmel bir yöntemdir. Eğer böyle bir etkinlik planlıyorsanız bu makale tam size göre :)

Birazdan yapması kolay ve memnuniyet oranı çok yüksek olan happy hour etkinlik planlamanıza yardımcı olacak harika fikirlere sahip olacaksın :)

Çalışanların mutluluğu başarılı bir şirket yönetmenin en önemli faktörlerinden biridir. Çünkü mutlu çalışanlar daha iyi performans gösterme, şirket hakkında daha iyi konuşma, şirkete olan bağlılığı ve şirketin genel karlılığına aynı zamada başarısına daha fazla katkıda bulunma eğiliminde olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

İyi bir şirket happy hour etkinliği nasıl olmalı?

1- Aktif katılım
Uzmanların %50'si başarılı bir happy hour etkinliği düzenlemek için en önemli faktörün aktif katılım olduğunu söylüyor. Bu nedenle amacınız, çalışanları aktif katılımcılara dönüştürmek ve çalışanlar arasında sohbet ortamı oluşturmaktır.

2- Etkileşim
Bir çalışanı bireysel olarak etkileşime girmek önemlidir, ancak asıl önemli olan çalışanların birbirleriyle etkileşim haline girmelerini sağlamak. Bu nedenle, aklınıza gelen etlinlik fikirlerinde çalışaları bir biri ile bağlantı kurmaya teşvik eden etkileşimli etinlikleri tercih etmelisiniz.

3- Sosyallik

Etkinliğe biraz daha eğlenceli ve kalıcı hale getirmek için çekilen fotoğrafları daha önce belirlenen hastag ile sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Çalışanlarınızı motive etmenizi yardımcı olacak en iyi happy hour etkinlik fikri:

Sıkıcı günlerde veya aylarca süren iş yoğunluklarından sonra çalışanlarınızı mutlu etmenin basit ve hızlı yolu.

Waffle'ın müthiş vanilya kokusu ile tüm çalışanları büyüleyecektir. 

 

2- Çikolata Şelalesi

Ofiste öğle arasından sonra düşem enerji ve motivasyonu çikolatanın enerji ile tam tersine çevirerek müthiş bir deneyim yaşatabilirsiniz.

 

3- Vitamin Bar

Taze sıkılan mevsim meyveleri ile hazırlanan meyve suyu çalışanlarınızı hem bağışıklık sistemini hem de enerilerini yükseltebilirsin

4- Mini kahvaltı etkinliği

Çalışanlarınızın güne ve işe bomba gibi başlamalarını sağlamak için doyurucu bir kahvaltı etkinliği harika olurdu değil mi? :)

5-Dondurma ve kağıt helva

Yaz aylarının vaz geçilmezi dondurma. Yaz aylarında düşen enerjiyi buz gibi dondurmaya eşlik eden kağıt helva ile çalışanlarınızı hem serinletebilir hem de motivasyonlarını yükseltebilirsiniz.

6- Gözleme- Ayran etkinliği

Geleneksel lezzetimiz gözleme ince olarak açılmış yufka ile çeşitli içlerle doldurultuktan sonra enfes bir happy hour lezzeti olabilir tabiki yanında ayranı unutmamak lazım :)

Tamamen kurumsal şirketler için hazırladığımız tüm happy hour etkinliklerine tıklayarak göz atabilirsin

Blog